Корреспондент

Наш опрос

Я буду добавлять новости о...
Всего ответов: 1510
Главная » 2011 » Сентябрь » 16 » Сина одеського регіонала, який на смерть збив хлопця, амністували
13:52
Сина одеського регіонала, який на смерть збив хлопця, амністували

В Одесі амністували сина депутата облради Дмитра Кравця, який на "Мерседесі" на смерть збив хлопця, а його подругу зробив інвалідом.

Про це йдеться у сюжеті СТБ.

"У ході слідства були зібрані всі докази, що підтверджують провину водія автомобіля Кравця, було пред'явлено звинувачення в скоєнні злочину", - сказала старший слідчий одеської міліції Олена Супруненко.

За її словами, в ході розслідування з'ясувалося, що проти Кравця вже порушено 16 кримінальних справ за викрадення автомобілів і шахрайство. Двічі він був амністований.

Судові засідання у справі Кравця постійно переносили, поки не вступив в силу новий закон. Замість шести років позбавлення волі, яких вимагав прокурор, обвинувачений знову отримав амністію.

Батько Кравця, регіонал Олександр Кравець, нині змінив крісло депутата міськради на мандат депутата облради.

Як відомо, трагедія сталася два роки тому в Приморському районі Одеси. Коли хлопець і дівчина сідали в таксі, раптово з'явився "Мерседес С550".

"Він збиває наших дітей, бере на капот Наташу і Васю і з ними ж продовжує рух", - розповіла мати постраждалої Лариса Гусєва.

Мерседес зупинився тільки тоді, коли врізався в машину, яка стояла поруч. Дівчина відлетіла на узбіччя, а хлопець залишився лежати на дорозі.

Хлопець помер на місці. Дівчина з множинними травмами була госпіталізована. Надалі їй зробили сім операцій. Постраждала залишилася інвалідом другої групи.

За кермом іномарки був син депутата Одеської міськради від Партії регіонів Дмитро Кравець.

Свою провину водій визнавати відмовився, мовляв, ні людей, ні таксі на дорозі не бачив, а рухався зі швидкістю 60 кілометрів на годину.

Просмотров: 5391 | Добавил: bombers123 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 javaaddabuttonsl  
0
Вы ошибаетесь. Пишите мне в PM, поговорим.

:)xa:)

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Статистика

Календарь

«  Сентябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930