Корреспондент

Наш опрос

Я буду добавлять новости о...
Всего ответов: 1510
Главная » 2010 » Сентябрь » 6 » Робочі будні депутата Януковича: пошук тачки за 1,5 мільйони
17:02
Робочі будні депутата Януковича: пошук тачки за 1,5 мільйони

Судячи з усього, у сина президента, Віктора Януковича-молодшого скоро буде поповнення. У його автомобільній сім'ї може з'явитися нова "краля" - крутий позашляховик Range Rover.

На засіданні Верховної Ради у понеділок президентський син був дуже зайнятий - він вивчав технічні характеристики потужної тачки на своєму модному iPad.

 
 Робоче місце Януковича-молодшого: портрет тата, iPad і Range Rover

Януковича-молодшого того дня явно не турбувала доля законів у порядку денному. Замість своїх прямих обов'язків народного депутата він розглядав нову дорогу іграшку.

На планшетці Віті було відкрито сторінку з детальним описом Range Rover TDV8 4,4. Не виключено, що нащадок президента вже готовий замовити собі круту тачку, адже у листі від німців фігурує слово Rechnung (рахунок).

Янукович розглядає лист від німецької фірми на Range Rover TDV8 4,4

Ще одна цікава деталь полягає в тому, що дизельний Range Rover TDV8 з двигуном об'ємом 4,4 ще... не з'явився у продажу. Це модель 2011-го року, яку називають "Рейндж з майбутнього"!

 З новим Range Rover Янукович тепер зможе їздити і у горах... 
...і у болоті 

"Новий дизельний двигун V8, що є одним з кращих у своєму класі, нова 8-ступінчата коробка передач, два важливі доповнення для Terrain Response і витончений зовнішній дизайн - усе це разом допомагає Range Rover 2011 зберегти свою корону короля сегмента SUV люкс", - описують новий позашляховик на автосайтах.

Максимальна швидкість, яку розвиває такий Range Rover, - 210 км/год, тож Янукович-молодший зможе не стримувати себе на бездоріжжі.  

Крім того, як виявилося, Range Rover Autobiography - це найбільш топова, верхня комплектація машини, перед нею йде трохи менш дорогий Vogue.

"Жирніше за Autobiography у Range Rover нема", - сказав ТаблоID відомий автоексперт.

 

Новий турбодизель від Range Rover у кінці серпня було презентовано на автосалоні у Москві. У Росії початок продаж очікують у кінці осені. В Україні його можна буде купити не раніше середини грудня.

Як розповіли ТаблоID у київському салоні офіційного дилера Land Rover, щоб отримати цю тачку 15 грудня, її треба замовити вже зараз.

"Якщо зараз замовите, то до 15 грудня машина буде у вас. Базова комплектація коштуватиме від 126 тисяч євро і "добити" її десь до 143 тисяч", - сказав консультант автосалону.

За його словами, ці машини привозяться в Україну з Великобратанії.

Проте Янукович-молодший, мабуть, хоче пригнати свій Range Rover з Німеччини - на засіданні парламенту він вивчав пропозиції німецької фірми.

 
 Range Rover 2011

Крім того, раніше Віктор Вікторович розповідав, що любить возити машини саме з цієї країни.

"Ми з друзями починали з продажу вітчизняних автомобілів, потім привозили машини на замовлення з Німеччини. Звичайно, займалися технічним обслуговуванням автомобілів, згодом - тюнінгом. Це творчий процес, від якого я одержував велике задоволення", - згадував Янукович-молодший.

У його автопарку це далеко не перша крута тачка. Син президента у своїх численних інтерв'ю на тему автомобілів розповідав, що їздить на "Audi Q7" і має два колекційних автомобілі - "Mercedes" -124 і 129, яким понад 15 років.

Янукович вдарить по бездоріжжю новим Range Rover

Крім того, у Януковича-молодшого було кілька мотоциклів.

"Найпотужніший - дороблений "Kawasaki ZZR1400" (понад 200 кінських сил) - я його продав. Зрозумів, що це невиправданий ризик. Наші дороги і рух на них не пристосовані для їзди на надшвидкісних мотоциклах", - розповів якось він.

 

Мабуть, по українських дорогах президентський син тепер ганятиме на крутому позашляховику вартістю 130 тисяч євро.

Просмотров: 5102 | Добавил: bombers123 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Статистика

Календарь

«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930