Корреспондент

Наш опрос

Я буду добавлять новости о...
Всего ответов: 1510
Главная » 2010 » Июнь » 10 » Понти без кордонів. Син Герман носить на собі "цяцьок" на $15 000
18:25
Понти без кордонів. Син Герман носить на собі "цяцьок" на $15 000

Любов до дорогих речей - це сімейна риса родини заступниці голови канцелярії президента Ганни Герман.

Минулого тижня ТаблоID писав про новий діамантовий годинник Герман за 60 тисяч доларів.

А цими вихідними її син потрапив у об'єктив фотографа у не менш пікантному вигляді. Виявилося, що син Герман не відстає від мами, бо носить одяг одного з найдорожчих французьких брендів Louis Vuitton і золотий годинник "Rolex".

 
 Джинси Герман з логотипом Louis Vuitton

Отже, заступник міністра надзвичайних ситуацій Микола Коровіцин, який нещодавно змінив прізвище на материнське "Герман", минулої неділі вирішив зайнятися шоппінгом.

Він виходив з фешенебельного бутіка "Санахант" , як випадково потрапив у об'єктив журналіста ТаблоID, що знімав ходу проти утисків свободи слова "Стоп цензурі".

 
 

 Туфлі Louis Vuitton за 560 євро. У київському бутіку є туфлі точнісінько того самого кольору, як у Герман. Вони коштують 5600 гривень 

Як видно з фото, Герман-молодший буквально з голови до ніг був одягнений у одяг і аксесуари улюбленого будинку моди Юлії Тимошенко "Луї Віттон".

ТаблоID ідентифікував на сині Ганни Герман щонайменше пять предметів "Луї Віттон" - окуляри, футболку, брюки, пояс і туфлі.

Герман виявився справжнім "віттономаном" 
Окуляри LV: 420 євро 
Футболка з логотипом LV: від 315 доларів 
 Пояс LV: 280 євро

На сайті Louis Vuitton можна знайти кілька речей, в яких заступник міністра вийшов у люди.

Так, окуляри з нової колекції Louis Vuitton коштують 420 євро, пояс - 280 євро, а туфлі - 560 євро.

 
 
Тобто лише ці три одиниці гардеробу обійшлися 1 260 євро, що еквівалентно 12 тисячам гривень.

Ціни на футболку і брюки сина Герман довелося дізнаватися у московському "Луї Віттоні", оскільки у київському для чоловіків продають лише аксесуари.

Так, як повідомили ТаблоID консультанти магазину у Москві, футболки Louis Vuitton у них коштують від 315 доларів, а джинсові брюки - від 400 доларів.

Отже, виходить, Герман того дня був одягнений щонайменше на 2-2,5 тисячі доларів. І це - не враховуючи годинника, який вартий окремої уваги.

Виявляється, скромний держчиновник Микола Герман, який лише кілька місяців перебуває на міністерській службі, а до того виконував переважно функції водія своєї мами, може собі дозволити носити золотий "Rolex" ціною у щонайменше 13 тисяч доларів!

Родзинка гардеробу Герман - "Rolex" 
 Годинник Герман в інтернеті можна знайти за 13 тисяч доларів

Син Герман - далеко не перший політик, який демонструє понти за допомогою швейцарського "Rolex". До нього це робили переважно київські чиновники - Леонід Черновецький, Олесь Довгий та Ірена Кільчицька.

Ще більше потішити самолюбство Герман може й той факт, що "Rolex" обожнює його тезка президент Франції Ніколя Саркозі.

Проте це, мабуть, єдина хороша новина для Миколи Коровіцина. Поява сина Герман у "цяцьках" загальною вартістю у 15 тисяч доларів порушує традиційне запитання щодо корупції в Україні.

Як вже колись писав ТаблоID, Микола Коровіцин ніколи не працював у бізнесі.

До призначення у міністерство Шуфрича в 2010, син Герман мав лише одне місце зайнятості - він значився помічником депутата Тараса Чорновола, але фактично працював в апараті Партії регіонів, а ще точніше - допомагав своїй мамі. Наприклад, возив її у Верховну Раду на своєму джипі.

Зарплату Микола Герман отримував з бюджету, і вона не може вражати розміром. Як розповіли у Верховній Раді, кожен депутат має зарплатний фонд для всіх своїх помічників 12 тисяч гривень на місяць.

Також не густо грошей і в матері Миколи Германа. За 2009 рік вона заробила 235 тисяч гривень. Половину цієї суми (118 тисяч) їй довелось викласти за договорами позики, а 35 тисяч матеріальної допомоги вона обіцяла віддати хворим дітям.

У зв'язку зі скромними доходами, які Микола Герман мав за основним і єдиним місцем роботи, ТаблоID очікує на декларацію інфанта-заступника міністра.

Можливо, там буде записано рецепт, як отримувати заплату чиновника і вдягтися на 15 тисяч доларів.

Фото Мустафи Найема


http://tabloid.pravda.com.ua/brand/4c10b2ffdc93d/

Просмотров: 719 | Добавил: bombers123 | Теги: Коровицын, герман | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Статистика

Календарь

«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930